Om os

Glarmester siden 1984

ABC GLAS ApS

ABC Glas ApS blev startet tilbage i 1984 på samme adresse, af Hammerum-brødrene
Verner Foder Sørensen, Viggo Ulldal Sørensen og Ole Sørensen. De to ældste af brødrene er for år tilbage udtrådt af ejerkredsen, og Thomas Sørensen (Ole Sørensens søn) er trådt i fodsporene.

Verner Foder Sørensen nyder tilværelsen som pensionist, dog trækker vi på hans kunnen ved behov. Viggo Ulldal er her 2-3 dage i ugen som freelancer, er påbegyndt nedtrapning for indenfor et par år at overgå til livsnyder-tilværelsen som pensionist.
Ole Sørensen trives bedst med at være i gang, så han har fravalgt efterlønnen og vil derfor være aktiv nogle år endnu. Thomas Sørensen er kun en ”knægt” så han kan se frem til mange gode år endnu.

Benny Tarillon Hansen er vores tidligere lærling (udlært i starten af 90´erne), som efter militærtiden blev ansat andetsteds og arbejdede med glas og alufacader. Benny starter her igen d 1. marts 2019, hvor vi ser frem til et konstruktivt samarbejde.

Bente Strandby Lindskov er den administrative medarbejder med mange år på bagen her hos os. I første omgang 18 år (1990-2008), valgte så at prøve kræfter andre steder – og vendte tilbage i januar 2016.

Mød vores glarmestre

Vi vil gerne være på fornavn med alle vores kunder! Mød medarbejderne herunder.

Thomas Sørensen

Thomas Sørensen

Indehaver, glarmester & byggetekniker

Ole Sørensen

Ole Sørensen

Indehaver, glarmester

Benny Tarillon Hansen

Benny Tarillon Hansen

Glarmestersvend

Viggo Ulldal

Viggo Ulldal

Glarmester freelance / tidligere indehaver

Verner Foder Sørensen

Verner Foder Sørensen

Pensioneret glarmester / tidligere indehaver

Mød kontoret

Bente Strandby Lindskov

Bente Strandby Lindskov

Administrativ medarbejder

ABC GLAS

Få et tilbud

Vil du ringes op og have et et uforpligtende tilbud? Så brug kontakt nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Alternativt er du altid velkommen i vores butik på Carl Plougs Vej 67-69 i Kolding!

Få et tilbud

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.