Rullegitter

Rullegitter til butik, kontor eller lager

Gitter og mekaniske rullegitre

Rullegitter er en ideel løsning til butikssikring af åbninger, hvor man ønsker et godt gennemsyn ind i butikken og perfekt integration i butiksmiljøet uden at gå på kompromis med sikkerheden.

I samarbejde med producenten, som har mange års erfaring og kompetente medarbejdere, tilbydes landets bedte gitterløsningen til lige præcis dit behov.

Rullegittersikring er udført i stærkt aluminium i følgende maskestørrelser:

  • 165 x 73 mm
  • 110 x 73 mm
  • 55 x 73 mm.

Vores rullegitre er klassificeret i BLÅ sikringsklasse iht. Forsikring og Pension – tidligere SKAFOR. Gittersikringen monteres lodret i siderne på 70 x 40 mm aluminiums-styreskinner med lyddæmpende udskifteligt neopren. Fremdrift i gittersikringen sker via en 230V indbygget rørmotor, der dimensioneres efter rullegit70 x 40 mm rets størrelse.
Som standard medfølger en praktisk nøglekontakt til den indvendige montage. Såfremt betjeningen skal sidde udvendigt, anbefales kodetastatur til gittersikringen.

Vi altid klar til at hjælpe dig pr. telefon eller e-mail – i forrygende fart, så du kan komme videre med dit rullegitterprojekt.

ABC GLAS

Få et tilbud

Vil du ringes op og have et et uforpligtende tilbud? Så brug kontakt nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Alternativt er du altid velkommen i vores butik på Carl Plougs Vej 67-69 i Kolding!

Få et tilbud

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.